Stageplaats(en)

International Road Ferry B.V. is voor het kantoor in Rotterdam op zoek naar een STAGIAIRE voor minimaal 32 uur per week.

Introductie

IRF is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze toekomstplannen en we nemen je daar graag in mee. We bieden je een uitdagende en leerzame stage waarin je overal kunt meewerken en meekijken. Dit alles in een dynamische werkomgeving waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid en initiatief. We laten jou graag kennismaken met onze branche en zijn benieuwd naar wat jij ons te vertellen hebt!

Wat ga je doen?

Als stagiaire werk je actief mee op een afdeling en voer je dagelijkse werkzaamheden uit in een leuk en gezellig team. Daarbij word je goed begeleid door een speciaal aangewezen stagebegeleider. Tijdens jouw stage leer je alles omtrent de (ferry-) transport/expeditie-wereld. Je krijgt ervaring in het samenwerken met collega’s en omgang met diverse softwareprogramma’s waarbij accurate invoer van belang is. Heb je een specifiek project, ook dan kan je bij ons daarmee een bijdrage leveren.

Wat heb jij ons te bieden?

  • Je volgt een transport gerelateerde opleiding, MBO of HBO niveau.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheers je ook de Duitse taal is dat een pré.
  • Je beheerst MS office software zoals Outlook, Excel en Word.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en kunt prioriteiten stellen.
  • Je ben positief ingesteld en hebt een proactieve houding.

Aanbod

Naast gedreven en enthousiaste collega’s biedt IRF een stagevergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Reiskostenvergoeding indien er geen OV-jaarkaart beschikbaar is. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Je krijgt de ruimte om eigen ideeën en schoolopdrachten uit te voeren en bepaalt samen met ons de invulling van jouw stage.

Heb je interesse in een stageplek, dan horen wij dat graag! Stuur je CV met motivatie naar Jobbox IRF, e-mail: jobs_irf@irf.eu.

IRF kan naar aanleiding van uw sollicitatie informatie inzien via sociale media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en/of Instagram, dan wel andere kanalen. Een volledige privacyverklaring zal door IRF op eerste verzoek aan u verstrekt worden.

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau?

Ondanks dat we jullie interesse op prijs stellen, willen wij onze vacature middels eigen werving invullen, of hebben wij het expliciet vermeld als er sprake is van exclusiviteit. Mochten er toch ongevraagde profielen aan ons worden aangeboden, zullen wij deze als directe sollicitaties behandelen.