Transportplanner

Transportplanner (starter) Rotterdam

International Road Ferry B.V. is voor het kantoor in Rotterdam op zoek naar een startende TRANSPORTPLANNER voor 40 uur per week. Naast gedreven en enthousiaste collega’s biedt IRF een goed salaris. Wij hebben oog voor individuele wensen en behoeften en stimuleren het verder ontwikkelen en inzetten van talent. Denk hierbij aan inzet van trainingen en persoonlijke begeleiding!

Functieomschrijving en werkzaamheden

Als (startende) transportplanner bij IRF werk je mee op de afdeling planning. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van transportopdrachten met inachtneming van de kwaliteitsstandaarden van de onderneming en de specifieke eisen van onze opdrachtgevers.
De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Het informeren van onze vervoerders (charters) over de uit te voeren ritten;
Het controleren van waar de chauffeurs zich bevinden m.b.t. de uitvoering van de ritten en de orders m.b.v. ons GPS systeem;
Het te woord staan van chauffeurs aan onze balie en het in behandeling nemen van de verschillende documenten;
Het samenstellen van de uit te voeren ritten in ons TMS;
Het onderhouden van contact met de collega’s in de loods en hen informeren over de werkzaamheden;
Het onderhouden van contact met de diverse kantoren van I.R.F. in Nederland en Engeland.
Het calculeren t.b.v. de planning de rij- en werkuren, maar ook de rusttijden van de diverse charters;
Het ontvangen en oplossen van problemen en klachten bij laad/loslocaties en/of terminals en tenslotte het registreren en rapporteren aan de verantwoordelijke personen.
Uieraard bieden wij ruimte om mee te denken aan verbetertrajecten voor logistieke problemen en het uitwerken en implementeren van deze trajecten.

Jouw profiel
Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding.
Eventuele werkervaring als transportplanner in de (ferry-) transportwereld en coördinatie van chauffeurs en materialen is een pré.
Je hebt een flexibele en stressbestendige instelling, bent proactief en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent enthousiast en gedreven om te helpen, ook als dit na 17:00 uur is.
Je bezit een basis geografische kennis van Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië.
Hebt een goede basis beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (en Duits is een pré) in woord en geschrift.
Je beheerst alle benodigde basis kennis MS-office software zoals Outlook, Excel en Word.

Aanbod
Bij IRF bieden we je een uitdagende baan in een dynamische en jonge werkomgeving waarin veel ruimte voor zelfstandigheid is. Wij bieden een goed salaris wat bij jouw kennis en ervaring past. Er is aandacht voor je ontwikkeling en ruimte voor het volgen van cursussen en/of trainingen.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.
Interesse in deze vacature, dan horen wij dat graag! Stuur je CV met motivatie naar Marcel Bark, e-mail: marcel@irf.eu of via telefoon nummer 0181-296004.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.